mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Äntligen i plurret !

Kategori: Allmänt

 
 
Men...är det inte en säl eller ???!!
Nej, faktiskt inte, man skulle lätt kunna tro det : )  Det är bara jag som äntligen kom i vattnet...nu när nästan hela sommaren har gått...
Badade faktiskt både i söndags och i måndags, hur skönt som helst.
Söndagen var det inte alls planerat. Var ute o övningskörde med  Joar och då hamnade vi vid Öran, som är en ganska stor skogssjö inte långt från oss. Skulle bara känna lite på vattnet, och det var ju så varmt o skönt, säkert 26 grader. Var bara tvungen att hoppa i, ja nu överdriver jag lite..hoppa o hoppa, jag masade mig försiktigt ner från klipphällen, rädd att halka. Nu var det ju så att jag hade varken badkläder eller handduk med mig, så det fick bli ett nakenbad, sorry Joar ..men jag var bara tvungen. Det var ju faktiskt ingen nära oss och så intressant kan det ju knappast ha varit att se en medelålders lite överviktig kvinna bada naken....Och det var så skönt så fantastiskt härligt, finns nästan inget bättre än att bada naken och simma omkring, vilken frihetskänsla ! Det enda som stör i Öran är att det är så mycket sjögräs och näckrosor , vill inte sätta ner fötterna någonstans, faktum är att jag tycker det är jätteläskigt med sådan botten och det är inte speciellt djupt heller. När sen näckrosen slingrar sig kring benen, ja då var det dags att gå upp : ) .
Men dagen efter tog jag med mig Helen o hennes hund Electra dit och vi fikade på klipphällen och badade igen, denna gång med badkläder, men det kändes lite onödigt, borde ha badat näck då också, vi var ju nästan själva där.
Så nu har jag äntligen badat i år ! Skulle gärna åka dit fler gånger, hoppas jag hinner och att vädret tillåter i helgen ! För på min stundande semester/kongress blir det inget bada av. Det är tyvärr vinter i Kapstaden när vi kommer dit .