mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Kontraster !

Kategori: Allmänt

 Vilka kontraster det blev dessa två sista helger i augusti.
Förra helgen var jag med Monica på Damernas Världs modevisning "Guldknappen". Glitter o glamour så det stod härliga till. Mingelmat med champagne,vin och likör och världens finaste goodiebag. Tack Lousie att vi fick köpa biljetterna till ett bra pris av dig !
Den här helgen blev det raggarträff i Vega, tog med mig Marre som hade Ulla med sig ( Ulla är en 4 årig gullig mops) . Här blev det pizzaslice och läsk ( körde, annars hade det blivit bärs : )   ) Mullret från V 8 :orna blandat med gammal rock`roll, dyngfulla människor o.s.v. Inte mycket glitter o glamour där inte !
Så, vad trivs jag bäst med ? 
Kan faktiskt inte svara på den frågan, för jag trivs lika bra med både och. Det är ju det som är mitt dilemma lite, jag passar inte i något fack på heltid.
Jag vill bo i slott, klä mig flott, åka limouisin, men bara på halvtid. Den andra tiden vill jag bo i koja, vända o vrida på slantarna och bo på landet.
Har väl aldrig levt sådär jättelyxigt men fick smaka på lite under mina år i Abu Dhabi och det var verkligen mysigt men kändes ändå aldrig helt rätt. 
Har väl heller aldrig levt helt fattigt, tack o lov. Vet nog inte vad fattigdom vill säga egentligen. Men jag har umgåtts med folk som fått vända på slantarna.
Vet inte om det är pengar som skiljer dessa människor åt så mycket, snarare utbildning, uppfostran och livserfarenhet. 
Jag är i alla fall otroligt glad o tacksam åt att jag fått uppleva så mycket i mitt liv hittills och jag vill aldrig sluta uppleva ! 
Jag vill dricka champagne på dyrt lyxhotell igen ! Jag vill dricka öl i baksätet på en Cheva Impala och lyssna på  Elvis !
Jag vill leva  ! Jag vill uppleva !