mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Spa helg

Kategori: Allmänt

  Härlig helg med härliga Mona !
Det var  flera månader sedan vi hade planerat in denna spa helg på Skepparholmen i Nacka , så man hade nästan glömt bort det.
Kändes som väldigt länge sedan vi två hade umgåtts på riktigt  men nu äntligen ! 
Det var perfekt, men jag höll på att knappt komma dit.. Det tog mig tre timmar istället för lite mer än en timme, detta på grund av att det var stopp i tågtrafiken i flera timmar. tur att man kan  några alternativa färdvägar även om det tar evigheter. Men jag kom fram  lite mer än en timme försenad och Mona var redan på plats. 
Vi hade ett toppenrum med havsutsikt, vi badade både i den väldigt varma o sköna inomhuspoolen och i den varma utomhuspoolen med havsutsikt. Läckert att på kvällen i mörkret sitta i poolen som ångade av värmen och kolla på Finlandsbåtarna som körde förbi . Sen en utsökt tre rätters middag i bästa sällskapet, Mona, gjorde att det var en toppenkväll. Vi hade mycket att prata o skratta åt . Ett ställe att komma tillbaka till .
Annars ganska lugnt. Håller på att kolla upp ny begagnad bil, min är på fallrepet, rost o andra skavanker, det som fortfarande verkar vara bra på bilen är motorn och den är väl i och för sig viktigast : )) Men om jag kan fixa något bra lån så får det bli en ny begagnad bil helst Mazda 2 eller 3 , är svag för Mazda..
Tycker det är lite för mycket slentrian o händelselöst i mitt liv just nu, måste ändra på det ! Och så måste jag börja röra på mig mer, det är ett måste, ej förhandlingsbart. Vet ju att jag mår så mycket bättre när jag kommit igång både fysiskt o psykiskt.
Nästa helg blir det det årliga vinterbadet vid Hellasgården med efterföljande middag hos gulliga Eva, det skall bli kul . Så det går väl ingen nöd på mig egentligen , bara lite långtråkigt ibland..