mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Vilken sommar ..: ((

Kategori: Allmänt

 
Ja, inte har det blivit mycket skrivande här inte... Vet inte varför egentligen, men har väl inte varit på humör helt enkelt.
Vädret gör ju sitt, sämsta sommaren på länge, det regnar åtminstone varannan dag och inte är det någon riktig värme heller. Allting blir så mycket tråkigare när det är kallt o grått, och vi behöver verkligen sol o värme i detta land !
Har gjort en del roliga saker i alla fall. Hunnit med några besök i Norrtälje, känns som om jag varit där väldigt mycket sista halvåret, för några år sedan var jag ju där av en helt annan anledning nämligen , kärlek. Men det blev ju naturligtvis ingenting med det, ja, det gör faktiskt ont fortfarande. Vissa kärlekar glömmer man aldrig , för dom kändes så rätt..
Nu har det varit och hälsat på fina vänner som jag har varit i Norrtälje, Gunsan, Eleonor, Carina alla tre bor i Norrtälje, ja  Gunsan har sommarhus där , helt underbart litet ställe. Sist jag var uppe var det hos min gamla granne som jag växte upp med,  Carina, vi har lekt en hel del när vi var små och sedan umgåtts sporadiskt.
 
Jag har även hunnit med Utö och Möja med Monica. Trevligt o kul på båda ställena, boende på vandrarhem . Möja var allra allra bäst ! Supermysigt, riktig skärgårdsö med riktiga skärgårdsmänniskor . Alla väldigt trevliga och det fanns även ett disco som kvällen till ära hade Karibiskt tema, oj oj vad vi och några hundra till, dansade så svetten lackade, Monica var med på Limbo tävling också, blev jag förvånad ? Nej, inte det minsta, hon är så härlig  och gör det som faller henne in , ingen blygsamhet där inte !
 
Imorgon blir det Gotland och det skall bli sommarens sämsta väder i helgen med regn o blåst, så j-a typiskt.. Vad gör man då ? Inte kan man gå på favoritstället Nunnan, det är ju uteservering, och vart går man då i vår ålder ? Nåja, det är som det är det går inte att ändra på. Avkoppling blir det ju i alla fall .
Det är tur man skall åka snart, så att det händer något spännande i ens liv.
 
Karlar? Vad är det ? Har dejtat två som jag var lite intresserad av, men det blev som vanligt, något som förföljt mig genom åren är dessa ord :  Ja, du är rolig , fin o trevlig men.. Det är bara att inse att killar blir inte förälskade i mig , men dom har gärna mig som kompis, det påpekade redan mamma när jag var ung, att jag bara hade killkompisar inga förhållanden. 
Men man får vara glad att man har kompisar, men som det känns nu så behöver jag inga killkompisar, jag vill ha dom till annat !