mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Maj redan slut...

Kategori: Allmänt

Jatänk, nu har snart hela maj gått också... Varför skall det alltid vara så mycket att göra i maj månad? Man hinner ju inte riktigt njuta av den bästa månaden av dom alla !
Men , jag har hunnit med att åka till mina drömmars ö, Gotland. Åkte ner över Kristi Himmelfärdshelgen och hade turen att få fyra hela dagar där. Som tur är har jag in kompis o bästa vän Gertrud som bor där och inte har tröttnat helt o hållet på mig ...ännu.
Så hos henne får jag bo. vi var ute o åt och roade oss en del. Nunnan hade uteservering med bra musikunderhållning, det var riktigt kul. Träffade en gammal bekant där.... men mer än så blev det inte, kan inte förstå mig på den mannen...
Söndagen , åkte jag ut till min älskade moster Ingrid och hälsade på, hon blev så glad så. Det är synd att man bor så långt ifrån henne, skulle vilja spendera mera tid med henne och jag skulle vilja röja lite(mycket) där. Men huvudsaken är ju att hon verkar må bra men det måste bli bra ensamt i det stora huset, även fast min kusin bor hemma så är han ju ute o jobbar allt som oftast .
Hann även med en snabb "dejt" på ön, en kille jag varit intresserad av sen 80 talet men aldrig pratat med, nu blev det i alla fall en snabb fika, inte mer än så... säkert bäst det..: ) 
Annars är väl livet ganska angenämt just nu, en trevlig man har jag hunnit o träffat och vi får se hur det utvecklar sig...eller inte...
Det som hänger över mig nu är att jag vill /bör måla verandan, men det går ju inte när det regnar varannan dag..Nytt tak har jag i alla fall fått över verandan, det blev jättefint (och dyrt) men eftersom verandan är mitt extrarum på sommaren , så är det värt vartenda öre. Längtar tll att få pyssla och göra fint där.