mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Slut på bloggandet

Kategori: Allmänt

 
Har bestämt mig för att sluta blogga, detta då jag har förstått att några har tagit illa upp, kännt sig trampade på och utsatta.
 
Vill bara poängtera att det har ALDRIG varit min mening. 
 
Jag har alltid skrivit, enda sedan jag lärde mig skriva så har jag skrivit. Detta för att det har fått mig att må bra. Man kan väl säga att det har varit ( och är fortfarande) lite som en terapi för mig. Istället för att gå till någon och prata så har jag skrivit av mig kan man väl säga.
 
Nu förstår jag att det kanske var fel av mig att bli modern och börja blogga
, istället för att som alltid förut fylla kollegieblock efter kollegieblock med mina tankar och ord. Det har ju visat sig att man alltid trampar på någons tår. 
 
Det har ju aldrig varit min mening att göra det, jag har ju bara skrivit för min egen skull. Men tänkte att jag skulle bli lite modern och göra som många andra, blogga.
 
Nu går jag tillbaka till kollegieblock och handskrift igen. Behåller mina ord för mig själv. Tänker aldrig sluta skriva, för då förtvinar jag. Men hädanefter blir det bara till mig själv. Har ingen lust att förorsaka flera ömma tår och eventuellt förlora nära och kära.