mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Slut på julen

Kategori: Allmänt

 
Längtar....till våren....
 
Nu är julen slut, ja ,så känns det för mig i alla fall. Idag på juldagen åkte grabbarna också så då blir det tomt o tyst i huset.
Vi firade julen  som vanligt, hos våra vänner Erika o Johan och deras tre barn. Gladast var nog Malin 3 1/2 som la beslag på Fabian o Joar direkt ! Men jag tror nog att hela familjen uppskattade att vi kom ...
 
Och nu är jag ledig två veckor,. Först tänker man gud så skönt.... men redan nu börjar jag få långtråkigt... Hur skall detta sluta ? Imorgon sticker jag in till stan i alla fall, måste se lite människor och få andas stadsluft  : ) 
 
Det blir nog Tudor Arms som vanligt, med vänner. Sen får man se om det blir något mer...men jag känner inte för ut o "ragga" precis. Det är konstigt att man inte bara kan lägga allt o alla känslor bakom sig och bara gå vidare... Det är precis vad jag skulle behöva, glömma  glömma en viss person.
 
Vi har i alla fall bokat in en liten kryssning snart, det skall bli kul. Gillar kryssningar ,man är på samma ställe men behöver ändå inte gå i varandras fotspår. Om inte annat så ses man ju i hytten så småningom (förhoppningsvis ; )   ) 
 
Snart är det nyår också, har aldrig varit en nyårsmänniska och är det definitivt inte i år, vill bara att den skall vara över..Helst vill jag fira med mina vänner Anneli o Stig, vi får se om det funkar....hoppas ...