mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Snart nytt år

Kategori: Allmänt

 
Tänk nu har snart ännu ett år gått, 2015. 
Vad skall man säga om året som varit ?  Ja, det har varit turbulent ute i världen och ganska lugnt här hemma. På sätt och vis känns det som om inget har hänt ..men det är ju helt fel, det är nog bara mitt minne som sviker mig : ))
Julafton, bilden ovan, firade jag ,eller firade och firade.. jag hjälpte till på ett transitboende för flyktingar här i Haninge. Det var det jag helst ville göra på julafton, grabbarna var ju hos Bernhard o Monica , så jag var ju ensam. Visst jag hade kunnat fira jul med Erika o dom , var även bjuden hem till Helens syrra med Helen o Mats, man tackar så mycket ! Men helst ville jag hjälpa andra, finnas till o vara i deras gemenskap. Det var fint att vara där, så många, det bor 100 st där, underbara människor, som bär på så mycket inombords men är så trevliga utåt och tacksamma. Hjälper gärna till där igen , det är bara tiden som fattas.. men det gav mig så mycket ! 
Resor har det blivit en del i år, den största var ju till Jamaica, även det volontär arbete. Jag är nog som klippt och skuren för det ! Sen har jag även gjort små , härliga skärgårdsturer med Monica, och Gotland naturligtvis ! Sen även med jobbet till Barcelona , Oslo med Helen och nu i nyår blir det Köpenhamn med Monica .
Nej, det är inte synd om mig. Det är bara en sak som , som vanligt, fattas i mitt liv. Kärlek, kärlek och åter kärlek.. Den är så svår att hitta och den vill inte hitta mig.. Två gånger i år har hjärtat slagit lite extraslag, båda gångerna, eller i alla fall med säkerhet en gång, så har jag blivit dissad. Det gör ont, det gör alltid ont när man är intreserad av någon och man tycker sig känna att den personen också är intresserad, så lägger dom locket på.
Är fortfarande med på dejtingsidor, till o från. Men det är svårt.. Just nu är jag intresserad av någon, men det verkar inte vara seriöst från hans sida, så det är väl bara att glömma..
Mina älskade grabbar går det bra för och det är det viktigaste i mitt liv . Joar jobbar  men skall börja plugga in matten nu i vår och Fabian, ja han pluggar mest hela tiden och hinner väl ibland med sin tjej och sina vänner. Jag är bara så stolt över mina grabbar !!
Hoppas nu att 2016 blir minst lika bra och med mycket mer kärlek !