mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Hipp Hipp Hurra !

Kategori: Allmänt

 
Imorgon och exakt 25 år sedan, så togs detta kort. Min 30 årsdag i glada vänners lag ! Minns det som igår.....hm... nu tog jag nog i lite i alla fall.. Mina vänner har jag kvar i alla fall,även om Lena numera inte är tillsammans med Danne och Gunnar finns inte med oss längre....
Jag bodde i en etta i Vendelsömalm på den tiden och var lika solo som jag är idag. Eller just den dagen visste jag inte att jag var ensam igen, jag hade ju bara åkt hem  från Italien för att plugga ett halvår, sen räknade jag med att åka tillbaka till min kärlek där, Mario. Men så tänkte inte han, utan han skrev ett brev och gjorde slut ungefär i samma veva som jag fyllde 30. 
Egentligen , när  jag tänker efter så tycker jag nog att jag har blivit väldigt dåligt behandlad av de få killar jag har haft något sorts förhållande med.. 
Men  jag ser ju väldigt glad ut på den här bilden , vänner har alltid gjort mig glad och gör det fortfarande !
25 år, det är en ganska lång tid...Vart har tiden tagit vägen ?  Fast det är klart , på den här tiden har jag hunnit haft ett långt förhållande, skaffat två underbara barn, köpt hus, skaffat eget företag , samt separerat ,så lite har man väl hunnit med.
Har inga planer på att fira min födelsedag imorgon, jobbar som vanligt. Att fylla 55 är väl inte så mycket att fira heller. Får vänta tills jag fyller 60 år, då blir det fest !
Rent mentalt känner jag mig nog ungfär som när jag var runt 30 - 35 år , kroppen känns kanske något äldre, men inte så farligt ändå. Det är väl sämre syn då...Lite arbetsskador... men annars hänger jag med : ) .
Dansar och älskar med samma glöd, eller kanske t.om med mer glöd ....Än har jag mycket att ge !
Så ett stort GRATTIS till mig själv imorgon !