mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Snart så..

Kategori: Allmänt

 Ja, nu så är det snart dags.. Resan till Jamaica och volontärjobbet där. Det var så länge sedan allt planerades och betalades att det känns nästan som om jag redan gjort resan..
Visst har jag resfeber, kommer jag att klara av jobbet? Är ju inte van med barns tänder, å andra sidan tänker jag, hur svårt kan det vara? Sunt förnuft och bra att ta hand om barn, det är väl ändå en bra början, och det har jag tycker jag.
Ser inte framemot den långa resan, på nervägen är det dock två mellanlandningar, men det kan bli lite stressande, det där med att byta flyg, checka ut o in bagage.. På hemvägen är det bara ett byte, då blir det ju desto längre flygtid i ett sträck, och det är så himla långtråkigt att flyga..
Väl därnere på Jamaica tror jag inte det blir några större problem, jag har ju Anne med mig och det känns jättebra! 
Hur som helst , det blir ett minne för livet. Och är det något jag samlar på, så är det minnen !
Helgen som var , var mysigt. Pride på lördagen, alltid lika kul. I år var det jag , Monica och Marre (en liten stund) . Perfekt väder, på gränsen till för varmt, men den här sommaren skall man inte klaga på för varmt, det har ju mest regnat och varit kallt. Efter paraden hade Monica o jag picknick på Monteliusvägen på söder, underbart ! Mona anslöt lite senare. Vi avslutade en härlig dag med att gå o äta på Engelen , dit kom även Eva med kompis. Monica o jag dansade latinodans nere på Kolingen och hade verkligen kul, svetten lackade , så några gram blev man väl av med i alla fall, hoppas jag.
Ja, nu blir det inte mer skrivet på länge, dåligt med internet uppkoppling i Mandeville, Jamaica. Men jag har nog mycket att skriva om när jag kommer hem .