mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Snart nytt år

Kategori: Allmänt

 
Snart nytt år, och dags att sammanfatta det gamla... 2014, ett mellanår kanske man kan säga. Har inte hänt så mycket på någon front egentligen.
Arbetsmässigt, är det som förrut, inga förändringar där direkt. Har varit lite trassligt på jobbet men tycker inte det beror på mig.
Inga större resor i år, man kan väl inte resa jämnt.. Fast jag skulle vilja, men är så trött på att be andra följa med, det blir alltid så mycket om och men.. och slutar alltid med att dom drar sig ur. Nej, just nu känner jag att jag skall bara göra saker själv utan att dra in andra i mina planer, visst är det roligare att resa med andra, men besvikelsen blir så stor när dom drar sig ur. Någon större resa vill jag göra nästa år, skulle vara underbart att åka till Brasilien o hälsa på Duilio o Graham där, men det är en lång lång resa. 
Har faktiskt sökt volontär jobb på Jamaica, men det är man ju inte ensam om att ha sökt..men det skulle ju vara kul att komma iväg.
Mest nöjd i år är jag nog med att det gått så bra för båda barnen. Fabian  kom in på sin andra utbildning som han ville och han verkar nöjd med livet, men sitter med näsan i böckerna mest hela tiden . Fattar inte att han orkar plugga som han gör . Joar tog studenten, fixade körkort och fick jobb , allt inom loppet av två månader ! Bra jobbat !
Utelivet har varit ok, inte lika hektiskt som tidigare år kanske. Det har blivit en del fredagskvällar på Soultrain , Café Opera, underbar musik , packat med folk, inget ställe att "ragga" på precis ,men vad beträffar det, så har jag faktiskt gett upp nu.
Har förstått nu att jag förmodligen kommer att leva ensam resten av mitt liv, men det är inget fel i det. Därmed inte sagt att jag aldrig mer kommer träffa någon kille, det gör jag säkert någon gång, men det kommer aldrig bli något bestående. Känner mig faktiskt ganska sårad av karlar, har ingen lust att bli det igen, inte på länge i alla fall.  Inga dejtingsajter  för mig just nu, blir bara så besviken, arg o frusterad på hur folk bär sig åt.
Mina ev. känslor för det motsatta könet finns nog kvar till viss del hos den person som jag faktiskt var förälskad i , men som inte var schysst mot mig. Det är nu länge sedan vi träffades på det sättet, mer än ett och ett halvt år sedan, och visst tiden läker alla sår, men helt o hållet vill det inte läka.
Vad jag önskar mig av 2015 ? Ja, det viktigaste är ju att man får vara frisk och mina närmaste också. Sen vill jag ut o resa, jag vill ut på äventyr ! Något spännande kan väl hända  nästa år, snälla ..