mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Längtar tillbaka..

Kategori: Allmänt

 
Åh, vad jag längtar tillbaka till Abu Dhabi !
 
Solresor har en kombiantionsresa till både Abu Dhabi och Dubai det vore bara såå underbart att få komma tillbaka dit ner igen.
Egentligen har jag bestämt mig mer eller mindre för att åka dit, men det vore ju så mycket roligare om någon ville åka med.. Det är där det skiter sig, så att säga.
Visst jag har många vänner, tror jag i alla fall, men det är inte många som har möjlighet att hänga med.
En del har inte råd, det kan jag ju i och för sig förstå, man hostar väl inte bara upp närmare 10.000kr sådär och så fickpengar till det.. Men även dom som potentiellt sett har råd, har antingen svårt att ta semester eller tycker inte om att flyga eller möjligen, gillar inte resmålet.
Nu är jag ju lite part i målet så att säga, jag har ju bott där i två år och det var den lyckligaste tiden i mitt liv, så jag har fullt med positiva minnen därifrån. Men utöver det, så vet jag att det är ett tjusigt och intressant resmål och vädret helt ok.
Undrar jag hur det skulle kännas att gå på Corniche igen , undrar om alla minnen bara kommer rasande över en, kanske tynger ner en totalt. Å andra sidan är det ju mest positiva minnen så det är väl ingen fara med det.
Förmodligen känner jag inte igen mig, det var ju trots allt 26 år sedan jag bodde där, och det är ju helt förändrat.
Fast vissa saker känner jag bara att jag måste göra innan det är för sent och att åka tillbaka till Abu Dhabi är en av dessa saker.
Jag vet att jag inte kan återuppleva det jag upplevde då, men känslan kanske infinner sig.. eller så gör den inte det och det är ok det med.
Ställena jag hängde på då ,finns förmodligen inte kvar men hotellen dom var på måste ju finnas kvar, men kanske bytt namn , vad vet jag.. Sheraton hotell, Hilton, Intercontinental, Le Meridien.. 
Ja vi får hoppas någon vänlig själ vill följa med mig, det vore bara såå underbart och jag behöver något att se fram emot känner jag. Livet börjar kännas lite långtråkigt och enahanda just nu.