mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Slottsweekend

Kategori: Allmänt



En härlig helg på Hedenlunda slott med fina vännen Annelie.

Jag har varit på ganska många weekendvarianter men den här var en av de bästa ! Det var bara jag o Annelie och ett par till som bodde på slottet,så det var verkligen lugn o ro och det var det vi behövde båda två, speciellt Annelie då. Så underbart att få rå om henne en hel helg och kunna prata om allt, både gamla minnen och den aktuella situationen idag.

Servicen på slottet var jättebra, extra extra plus för att vi fick äta vanlig gourmet middag, annars var det julbord som gällde nu , så dom tillredde en fantastisk fyra rätters middag bara för Annelie o mig !!!
Rummet var härligt och ja hela upplevelsen var suverän. Det enda som inte var bra var vädret. Skulle vilja åka tillbaka i maj när äppelträden blommar, gärna då med något manligt sällskap : ) ......

Det betyder så mycket (för mig i alla fall) att få vara med mina vänner och speciellt när dom har det svårt och jag vet att dom skulle göra samma sak för mig.

Jag hoppas jag får fler mysiga helger med Annelie och andra vänner i framtiden. Att byta miljö o komma bort en helg gör under för kropp o själ!



Och sov gott gjorde vi !!!