mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Födelsedag igen!

Kategori: Allmänt

 
Ja, jag vet, bilden är inte tagen nyss precis. Men nu har det hänt igen, och jag är lika glad varje gång jag får möjligheten att fylla år. Det är inte glädjen i sig att ännu ett år har gått, utan glädjen att man har lyckan att fortfarande få uppleva det. 
Det är otroligt, det är 33 år sedan bilden togs. Jag bodde då i Abu Dhabi men var på väg till min stora kärlek Mario i Italien. Dit jag sedan flyttade några veckor efter min födelsedag. 

Jag har aldrig haft någon åldersnoja, utan välkomnat varje nytt år med viss glädje och spänning. Det här sista året har väl inte varit så kul på något sätt, så det kan ju bara bli bättre. 
Ålder är bara en siffra, jag känner mig helt ok i min ålder och tycker själv inte att det är så stor skillnad från 40 år och nu. Tacksam för att kroppen fungerar som den skall och att jag fortfarande har lusten och äventyret inom mig. 

Ibland kan jag vakna upp och tänka, vad skall jag hitta på resten av mitt liv? Så kommer jag på att resten av mitt liv inte längre är så långt..Men jag hoppas naturligtvis att jag får fira minst 25 födelsedagar till. Det finns fortfarande så mycket jag inte har gjort och som jag vill göra. Så många fler länder jag vill besöka, så många fler dansgolv jag vill dansa på, så många fler samtal jag vill ha och så många fler munnar jag vill kyssa. 

Tänk att jag har i stort sett samma längtan och visioner som då, för 33 år sedan. Mycket har hänt under dessa år, men jag är i grund och botten samma person. Bara lite äldre, bara lite mognare men äventyrslysten fortfarande!
Ser framemot nästa födelsedag 😍