mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Sommaren lider mot sitt slut

Kategori: Allmänt

 
Varför går sommaren så fort?
Så mycket jag inte hunnit gjort!
 
Ja, nu är det som det är och som det alltid brukar vara. Semestern är slut och sommaren lider mot sitt slut.
Det har varit en underbar sommar med mycket värme och kärlek. 
Faktum är att jag hunnit med mycket ändå, bara inte allt det där jag borde ha tagit tag i som fasadmålning t.ex. Men jag tror inte huset rasar ihop för det, men visst det skulle behövas, det och lite annat småfix.
 
Nej, jag har valt att bara göra saker som jag mår bra av och som fått mig att le. Det kommer alltid finnas tid till alla tråkiga "måsten", dom försvinner ju liksom inte av sig själva!
 
Den obligatoriska gotlandsresan gjorde jag i början av juli. Alltid lika mysigt och kul att träffa Gertrud och spendera några kvällar på kära Nunnan. Tyvärr saknas en person där, han dog helt plötsligt i juni kändes så tråkigt då jag ju kände honom lite mer än en vän..
 
Sen har det blivit två turer till Birka med älsklingen och hans lilla bogserbåt. Säger bara det, tur han inte har segelbåt då jag inte är någon båtmänniska, men en bogserbåt känns tryggt och bra 😊.
 
Vi har även tillsammans hunnit med både Göta kanal och Motala samt Norrtälje en övernattning.
Känns väldigt bra att ha träffat någon som också vill uppleva och se. 

Har inte hunnit och träffat mina barn så mycket. Är väl inte så konstigt när Fabian bor i Amsterdam och Joar har jobbat nästan hela sommaren! Men en middag här på verandan hann vi med och då var även Joars gulliga tjej Alva med och min älskling förstås.
 
I lördags var den årliga kräftskivan, i år med tjejgänget och respektive. Vi blev 12 st som roade oss. L-G spelade gitarr och sjöng och Micke spelade munspel och sjöng. Det var verkligen trevligt!
Bättre avslut på en underbar sommar kunde man inte ha fått!
 
Nu är det bara att börja längta tills nästa sommar! Men vem vet, det kanske blir en helt fantastisk höst, vinter och vår innan dess.