mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Du gjorde det igen!

Kategori: Allmänt

 
Ser just nu serien the Crown på Netflix, en för övrigt otroligt välgjord och bra serie, i ett ämne som jag egentligen inte trodde mig vara så intresserad av. Men nu när jag kommit till att Charles och Diana skall gifta sig, så slår det mig, likheterna med det jag själv precis går igenom. Nej 😂 inte giftermål, det lär jag aldrig vara med om. Utan det här med brist på riktig och sann kärlek i ett förhållande.
 
Jag var inte i något förhållande men kanske uppstarten till något. Vi har ju trots allt träffats i fyra månader, men att kalla det för ett förhållande det är att gå för långt. Mycket på grund av att vi tidigare för 3 1/2 år sedan startade upp något liknande och även det startade i katastrof.
 
Jag har verkligen ingen förklaring till varför du tog kontakt igen, tre och ett halvt år senare. Mina känslor har alltid funnits men den här gången inte lika starka, för jag skulle aldrig våga släppa ut dom, med tanke på hur det slutade sist. 
Så denna gång fick du hålla i taktpinnen och till och början såg det ut att gå bra. Vi har gjort så mycket kul tillsammans och jag tyckte vi passade som " handen i handsken" för varandra. 
Vad du tyckte vet jag ju förstås inte, men du såg ialla fall ut att trivas och må gott.
 
Sen kom skrällen, precis på samma sätt som tidigare och med samma ord. Du sa att du kunde inte bli kär i mig, det fanns inget pirr och att det fattades något. Ja, jag vet vad som fattades, ditt ex!
Du är ju fortfarande kär i henne och hon äger säkert 60% av ditt hjärta. 
Hur skulle du då någonsin kunna släppa in någon annan i ditt hjärta, i ditt liv?
 
Du försökte få mig att tro att ni bara är vänner, delvis sant skulle jag säga. Jag har inget emot att man har vänner men om man är vän och fortfarande kär i sitt ex och jämför alla andra med den personen då blir det inget bra. 

Du släpper aldrig in någon i ditt liv så länge du fortfarande träffar ditt ex och är kär i henne. Det var bara så jävla taskigt att få mig att tro något annat. Att ljuga för mig ( och kanske även för dig själv).
 
Som tur var i hela denna sorgliga ( för mig) historia var väl att jag aldrig vågade bli kär eller förälskad i dig, med tanke på hur illa du gjorde mig för 3 1/2 år sedan. 
Men jag tyckte väldigt, väldigt mycket om dig.
 
Pararellen till serien är ju den att Charles hela tiden var förälskad i Camilla trots att han var gift med Diana. Stackars, stackars Diana, kan verkligen känna mig in i hennes situation. 

Kärlek gör ont men man behöver inte nödvändigast förblöda ☺️.