mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Juletid

Kategori: Allmänt


Nu är det jul igen,  nu är det jul igen och julen varar än till påska... 
 
Nej, det hoppas jag INTE att den gör! Det räcker så bra med tre juldagar för mig. Det hade räckt med en faktiskt.
 
Julen har aldrig betytt så mycket för mig. Det var kul när barnen var små och deras ögon faktiskt tindrade. 
Nu är den största behållningen att man är lite ledig, i mitt fall alldeles för mycket ledig! Det är ju ingen som vill gå till tandhygienisten i mellandagarna så det blir att ta nya tag efter trettonhelgen.
 
Det blev ju i år precis som förra julen, många restriktioner och rekommendationer på grund av Covid-19 som ju fått förnyad fart och härjar i hela världen. 
Tråkigt att så mycket är inställt, speciellt för alla ensamma människor. Min önskan hade ju varit att kunna hjälpa och glädja andra under julen. Jag mår ju som bäst när jag kan hjälpa och glädja andra. 

På juldagen kommer sönerna hit och det ser jag framemot förstås! Får passa på att umgås med Fabian nu, snart flyttar han till Amsterdam. Det kommer att kännas lite tråkigt att ha honom i ett annat land, men samtidigt så är jag så glad att han tar chansen när han kan. Se och upplev världen! Passa på när du är ung, det gjorde jag. 

Önskar er alla en riktigt God Jul och är det någon som har något roligt förslag att hitta på i mellandagarna så hör av er! Kram