mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Tropisk sommar

Kategori: Allmänt

 
Vilken sommar! Tropisk värme helt fantastiskt. Visst, det kan säkert bli jobbigt för många men slipper jag bara jobba i den här värmen så har åtminstone inte jag några problem med värmen. Jobbade ju faktiskt nästan två år i varmare väder än så här, Abu Dhabi. Men med air-condition förstås!
 
Blev jätteglad när Gertrud ringde och bjöd ner mig till Gotland. Var ju lite osäker på hur jag skulle känna inför Gotland med tanke på min sista resa dit..
Men det är bara att gå vidare ochjag skulle aldrig överge Gotland pga dåliga minnen av en viss person. Gotland ( och jag) är värd så mycket mer ❤️.
 
Gertrud och jag var nere i stan ( Visby) två kvällar och det var ganska mycket folk men inte samma hålligång som det brukar. Kan ju bero på att man inte får stå och hänga i baren pga Covid. Inget barhäng = inga spontana samtal. Vi lyckades dock hålla oss ute till klockan var över tolv! Det var länge sedan..
Som alltid när jag är på ön så börjar tankarna om att ev. bosätta mig där så småningom, men jag vet inte om jag överlever vintrarna där?
 
 
Jag hann bara vara hemma en dag sen bar det iväg ut till Måd på Yxlan. Jag tog båten ut från Strömkajen, en fantastiskt fin båtresa på 2 1/2 tim. Finns det verkligen något som slår Stockholms skärgård en varm sommardag?
Vid Vagnsunda kom Måd o Anne o mötte mig, pittoresk brygga mitt på landet. Sen blev det ett dygn med god mat o dryck och mycket bad. Så generöst av Måd att dela med sig av sitt paradis🥰.
På kvällen gick vi till fyren och satt i lugn o ro i kvällsolen. Snacka om livskvalite!
 
 Ja, livet är inte så tokigt just nu. Är inte heller helt ensam, förutom mina fina vänner så umgås jag även med en trevlig man! Det är lite komplicerat, men det fungerar för oss.. Det viktigaste är ju ändå att man trivs och har det bra ihop.
 
Snart blir det även en liten utlandsresa för mig. Åker ner till södra Tyskland och hälsar på Joar innan han kommer hem till Sverige igen. Så stolt över honom att han lyckats så bra med sina studier där, allt är ju på engelska och tyska. Mina barn är världens bästa! 🥳