mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Fotboll

Kategori: Allmänt

 
Ibland känns livet tomt och innehållslöst..
 
Sån tur då att vänner finns och fotbolls EM 😀.
Ikväll blir det Sverige-Spanien. Vi ( för när det gäller fotboll, då känner jag verkligen ett stort vi),
har väl inte så stor chans att vinna men jag hoppas på en bra match. Italien-Polen var riktigt kul att se, Italien spelade så fin fotboll, sen att andra halvan av mitt hjärta finns i Italien det gör ju inte matchen sämre..
Matchen i lördags var ju otäck, när Eriksen i det danska laget fick hjärtstopp mitt under matchen. Usch, så hemskt det var, som tur var slutade det lyckligt. 

Fotboll är den sport jag är mest intresserad av och förklaringen är enkel. Efter att ha varit fotbollsmorsa och hängt på träning och matcher sen Joar var sex år så kan det ju inte bli annat. Saknar den tiden lite, även om det ibland kändes jobbigt att skjutsa hit och dit, så var det ju så kul när man sen var där. Mycket snack blev det med de andra fotbollsföräldrarna och alltid så kul att se matcherna. 
Jag blev väldigt "inne" i matcherna. Nu är man väl inte lika engagerad när det gäller landslaget förstås, men roligt är det och spännande. 

Två veckor kan jag nu fylla i tomheten i livet med fotboll. Sen är det snart semester och då hoppas jag på att få umgås med mina vänner så mycket som möjligt och kanske lite närhet och mys med en person som är mig när och kär. Men jag vågar inte hoppas på för mycket, brännt barn skyr elden heter det ju med all rätt. 

Tror kanske att jag har för mycket ledig tid och för lite engagemang och att det är därför livet känns tomt och innehållslöst. Måste ändra på det!