mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Norrtälje

Kategori: Allmänt

En härlig helg i Norrtälje ! 
Och nej, det är inte min kille... en god vän och tillika mycket god vän till min kompis Eleonor. Men man får ju passa på när man har chansen att få en kille runt halsen : )).
Det var nog exakt ett år sedan jag träffade Eleonor, och det är så synd att vi bor så långt ifrån varann, vi trivs ju så bra i varandras sällskap . Vi är så lika i mångt och mycket och har alltid tusen saker att prata om och skratta åt. 
Vi kan prata om allt, och då menar jag allt ! Det är inte alla man kan göra det med,även om man är goda vänner. Uppskattar verkligen att kunna prata om allt, vi pratar ju även jobb förstås, eftersom vi båda två är hygienister. 
Vädret var inte sådär jättetoppen, men det var ju inte för vädret jag kom dit. Nej, förutom att träffa världens bästa Eleonor, så hade jag en liten baktanke. Det var ju motorcykelträff, och förra året hade jag ju så himla kul när det var det. Hade väl mina förhoppningar att det skulle bli en repris på det.. och det blev det .. ; ))
Eleonor och jag hade sällskap  av Ove och Carina också och vi hade det jättetrevligt, såg inte många motorcyklar men några av dom som satt på ..det är ju liksom dom som är mest intressanta, inte bågarna i sig.
Ja, så nu får man väl boka in nästa år igen.. Man kanske har tur då också ; )