mimalenas

Nostalgi, funderingar och längtan....

Kärlek

Kategori: Allmänt

 
 
 
Jag vill vara
din stjärnas glans
Som om du och jag
bara fanns
Inga andra
tog sig tid
Inga andra
att röra vid
I vårt eget stjärnbaner 
skulle vi älska 
mer och mer
På vintergatan
gör vi spår
som dom älskande
dom når..

Tro det eller ej..

Kärleken håller fortfarande, det är en fin känsla och jag som har tvivlat så många gånger börjar lugna ner mig något. 
Men som vanligt ( när det gäller mig) när känslor är inblandade så blir jag med jämna mellanrum, osäker. Inte så mycket på mina egna känslor, dom känner jag ju själv och har mig så nära. Nej, det är mer osäkerheten inför min vän. Även om det inte finns skäl att misstro eller misstänka, så kommer känslan ändå ibland. Rädslan att än en gång bli dumpad.Men så är det väl med starka känslor, det för med sig en viss osäkerhet. Eller så är det tidigare erfarenheter som talar..
 
Nåväl just nu känns det bra och jag kan inte ha det mycket bättre. Avståndet mellan oss är ju både på gott och ont. Han trivs väl bäst hemma hos sig och jag älskar min trädgård och ta en morgonfika i trädgården nu på sommaren. Man får gå en gyllene medelväg helt enkelt och ibland är det faktiskt skönt att vara ensam också.
 
Som tur är har vi en del intressen som sammanfaller och berikar våra liv. Han gillar äldre bilar och musik och det är ju inte helt främmande för mig. Får en del flashbacks till tiden med raggarna på Gotland men det är mest positiva minnen.
Min musiksmak är nog mycket bredare än hans men bluesen har vi gemensamt. Att han sen spelar själv ( munspel) är ju inte fel ♥️.
 
En tur ut på sjön i hans lilla bogserbåt är också väldigt mysigt, har upptäckt Mälaren för första gången i mitt liv!
 
Ja nu är det bara att hålla tummarna att kärleken håller i sig. Som vi alla vet finns det inga garantier i livet.